Butlletí Tardor-Hivern 2022

Butlletí Tardor-Hivern 2022

Butlletí 62.

Un nou butlletí que recull les activitats de la Fundació Scout Sant Jordi.
Entre elles, hi ha els canvis en els equips associatius, les darreres reunions de Patronat, el camp de treball a la Serra Calderona, la Llum de la Pau a les diferents associacions i les jornades PEC’s, així com la convocatòria dels XXII Premi Sant Jordi i les feines d’adequació del nou Centre Scout L’Almud.

————————————————————————————————————–

Boletín Otoño-Invierno 2022

Boletín 62.

Un nuevo boletín que recoge las actividades de la Fundació Scout Sant Jordi.
Entre ellas, están los cambios en los equipos asociativos, las últimas reuniones de Patronato, el campo de trabajo en la Serra Calderona, la Luz de la Paz en las diferentes asociaciones y las jornadas PEC’s, así como la convocatoria de los XXII Premi Sant Jordi y los trabajos de adecuación del nuevo Centro Scout El Almud.