Camp de treball al Centre Scout Serra Calderona

moreria-9

El Centre Scout Serra Calderona et troba a faltar

La Fundació Scout Sant Jordi convoca, per al dia 29 d’octubre de 2022, un camp de treball al Centre Scout Serra Calderona.

Encara no coneixes el Centre Scout Serra Calderona? O ja el coneixes i tú també el trobes a faltar?

CENTRE_SCOUT_LA_CALDERONA

El Centre Scout Serra Calderona, enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona, al paratge anomenat “La Moreria” -molt prop del Coll de la Moreria-, al terme municipal de Serra (València) és una instal·lació que posa la Fundació al servei de l’escoltisme valencià com a refugi de muntanya, per fer activitats a la natura i forma part del nostre imaginari col·lectiu com a escoltas, com a part del “Recorregut de les Fonts” i de la pròpia Serra.

Vine’t-en i farem festa i servici!

Els camps de treball tenen com a objectius instrumentals el manteniment i millora de les instal·lacions i la silvicultura, però també és una ocasió magnífica per a promoure la convivència entre escoltes i d’aquestos amb els membres de la Fundació i el seu Patronat. Treballarem de valent, però ens ho passarem molt bé.

Vine’t-en i forma part d’una experiència única de retrobament amb treballs tradicionals i amb el millor ambient scout possible

Els treballs programats abarquen una molt ampla varietat professional: Electricitat, lampisteria, obra de paleta, fusteria, transport, pintura, neteja… en tots els nivells: des del mestre lampister fins a l’aprenent d’electricista. Així doncs, ens calen moltes mans per a dur a terme el projecte i comptem amb tots vosaltres.

Quant a la silvicultura, els treballs inclouen la poda, neteja de camins, etc. També per a això ens calen mans i braços forts. De xics i xiques, adults!

Consulta condicions i fes la teva reserva! 

Poseu-vos en contacte amb la Fundació via e-mail: fundacioscoutsantjordi@gmail.com, o a través de WhatsApp, al ntelèfon 963153243 per tal de fer les vostres reserves el més aviat possible, per tal d’organitzar els equips de treball i tota la intendència i logística per a estar el més comfortablement possible.