Butlletí Estiu 2022

Butlletí 61.

Un nou butlletí per replegar les activitats de la Fundació Scout Sant Jordi.
En esta ocasió, vos mostrem 3 activitats molt importants per a la Fundació, com son la Junta de col·laboradors anual, els premis Sant Jordi 2021 i la celebració del 25 Aniversari de la Fundació Scout Sant Jordi, així com altres activitats de la Fundació, i de alguns campaments d’estiu internacionals d’agrupaments de la FEV.

————————————————————————————————————–

Boletín Verano 2022

Boletín 61.

Un nuevo boletín que recoge las actividades de la Fundación Scout Sant Jordi.
En esta ocasión, os mostramos 3 actividades muy importantes para la Fundación, como son la Junta de colaboradores anual, los Premios Sant Jordi 2021 y la celebración del 25 Aniversario de la Fundació Scout Sant Jordi, así como otras actividades de la Fundación, y de algunos campamentos de verano internacionales de grupos de la FEV.