LLUM DE LA PAU DE BETLEM. Desembre 2019

Una representació de la Fundació Scout Sant Jordi va assistir ahir al repartiment de la Llum de la Pau de Betlem organitzada per l’Agrupament Escolta Valldigna, de Tavernes de la Valldigna. Un entranyable acte que l’A.E. Valldigna va oferir a tots els assistents, transmetent el missatge de Pau, Amor i Esperança que la Llum encesa a Betlem ens porta als nostres llars.

La cerimònia va començar a la parròquia de Sant Pere fins a la de Sant Josep, amb tres dinàmiques durant el recorregut en què l’A.E. Valldigna va transmetre el valor de la Llum a la vegada que ens va explicar els colors que conformen la seua panyoleta.

La cerimònia a la parròquia de Sant Josep va ser celebrada pel bisbe auxiliar monsenyor Arturo Ros.

Posteriorment es va oferir un àpat a tots els assistents.

Des de la Fundació Scout Sant Jordi volem agrair i donar l’enhorabona a l’A.E. Valldigna per la magnífica organització d’aquest esdeveniment.

Vosaltres sou la Llum del mòn.

——————————————————-

LUZ DE LA PAZ DE BELÉN. Diciembre 2019

Una representación de la Fundació Scout Sant Jordi asistió ayer al reparto de la Luz de la Paz de Belén organizada por el Grupo Scout Valldigna, de Tabernes de la Valldigna. Un entrañable acto que el G.S. Valldigna ofreció a todos los asistentes, transmitiendo el mensaje de Paz, Amor y Esperanza que la Luz encendida en Belén nos trae a nuestros hogares.

La ceremonia comenzó en la parroquia de San Pedro hasta la de San José, con tres dinámicas durante el recorrido en las que el G.S. Valldigna transmitió el valor de la Luz a la vez que nos explicó los colores que conforman su pañoleta.

La ceremonia en la parroquia de San José fue celebrada por el obispo auxiliar monseñor Arturo Ros.

Posteriormente se ofreció un ágape a todos los asistentes.

Desde la Fundació Scout Sant Jordi queremos agradecer y dar la enhorabuena al Grupo Scout Valldigna por la magnífica organización de este evento.

Vosotros sois la Luz del mundo.