FSSJ & FEMECV, col·laboració estratègica

Pedro Tamarit (Izda.) y Carles Ferrís (dcha.) celebran la firma del Convenio
15-04-2019 VALENCIA Firma del convenio entre FEMECV y la Fundacion Sant Jordi

El Lleure a la Natura, consubstancial a l’escoltisme, troba nous espais de treball…

Carles Ferrís, president de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), i Pedro Tamarit, president de la Fundació Scout Sant Jordi de la Comunitat Valenciana, van signar, el passat dilluns 15 d’abril, un conveni de col·laboració entre ambdues entitats al qual estableixen com a objectius principals el desenvolupament d’accions conjuntes de voluntariat i educació ambiental, cultural i esportiva, amb interés especial en la millora de la seguretat a la muntanya i les bones pràctiques ambientals.

… unint forces per recuperar la Natura per a les acampades i els campaments al territori.

La defensa de l’acampada i els campaments como a valors educatius, socials i esportius serà un element comú d’ambdues entitats.

… i també l’aixopluc d’instal·lacions.

El conveni inclou també la possibilidad d’utilització dels refugis, albergs i zonas d’acampada gestionadas, a hores d’ara o en el futur, per qualsevol de les dos entitats o els sus col·laboradors i asociats, amb l’aplicació de descontes en el preu de les reserves.