El Butlletí de la Fundació Scout Sant Jordi entra al ISSN

Hi ha xarxes i xarxes

La Universitat de València-Estudi General s’ha interessat per incloure la nostra eina de comunicació, el Butlletí, a la Memòria d’activitats de 2018 arran de la col·laboració de la nostra amiga Petra Maria Pérez Alonso-Geta al Butlletí extraordinari #50. Era imprescindible, però, que la nostra publicació periòdica estiguera enregistrada en aquest prestigiós repositori internacional d’informació, al que hi poden acudir investigadors de tota mena i condició de tot arreu del món per a traure informació sobre l’activitat editorial periòdica -“on” i “off”- de qualsevol indret del planeta.

Construint una “casa comuna”

Després de fer donació dels nostres fons documentals -un voluminós arxiu amb tota mena de documents i objectes que recull una part de la història de l’escoltisme al País Valencià- a la Biblioteca Valenciana, gràcies al bon que fer del nostre soci col·laborador Juan Ignacio Cruz, pensem que, potser, aquest siga el següent pas en importància per a posar la nostra producció de “papers” a la disposició dels investigadors i científics socials, sociòlegs, pedagogs, antropòlegs, etc.

2659-7128

Aquest és el codi assignat per l’agència espanyola de l’ISSN per al nostre Butlletí amb el qual, qualsevol persona que es dedica a la recerca pot, des de ja mateix, accedir als Butlletins que hem publicat i que estan allotjats al nostre web.

Benvinguts i benvingudes siau a la casa vostra si és que hi ha casa d’algú.