Creix el nostre canal de Youtube

Caràtula del Canal TheScoutTube

Com sabeu, aquesta Ronda Solar hem encetat una nova linea de comunicació amb el canal de Youtube al qual estem bolcant entrevistes a escoltes que han assolit un cert nivell de presència social pel seu treball professional o per la seua carrera com a servidors públics.

Aquest mes de març hem afegit a les de Jaime Güemes, escolta de l’A.E. Orión i Director del Jardí Botànic de la Universitat de València i de Jaime Penadés, escolta de l’A.E. Xé-El Pilar i investigador de l’Institut Cavanilles de la Universitat de València-Estudi General, dues noves entregues de la sèrie THESCOUTTUBE, amb les col·laboracions de Josep A. Riera, escolta de l’A.E. Jaume I i Alcalde de Meliana, i de Javier Palao, escolta de l’A.E. Xé-El Pilar i Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València-Estudi General. Podeu vore-les totes al nostre canal Fundació Scout Sant Jordi.

Manteniu-vos ben atents i atentes a les vostres pantalles. Proximament Patricio García-Fayos Poveda, escolta de l’A.E. Orión i Director del CIDE-CSIC, Iván Guimerá Palacios, President del MEV…

Continuem treballant per ampliar i reenforcir la comunicació de la Fundació Scout Sant Jordi en aquestes places públiques digitals a les quals acudim cada vegada més sovint.