UN ANY MÉS LA LLUM DE BETLEM ARRIBA A LES NOSTRES TERRES

“Existisca la llum”, era el lema d’enguany.

La Llum de la Pau de Betlem arribà el diumenge 16 de desembre a Guadalajara directament des de Viena. I des d’allí la replegaren els nostres rutes per repartir-la a les associacions de la Federació d’Escoltisme Valencià.

Scouts de Castelló, el vint de  desembre a les 20h en un acte a la Concatedral de Santa Maria.

El Moviment Escolta de València el vint-i-u de desembre a l’Olleria on hi hagué una participació multitudinària i on la Parròquia de Santa Maria Magdalena estava plena de gom a gom.

Finalment el vint-i-dos de desembre, Scouts d’Alacant la va compartir a la Parròquia del Salvador.

El projecte és una iniciativa de Scouts i Guies d’Àustria que, amb la col·laboració de Scouts de diferents països d’Europa i altres continents, repartim la Llum de la Pau encesa cada any per un xiquet o xiqueta austríac en la cova del Naixement de Jesús en Betlem.

La distribució de la Llum de la Pau a tots els països participants es realitza des de Viena.

Allí, unes setmanes abans de Nadal, es reparteix la Llum a totes les delegacions assistents perquè la facen arribar als seus respectius països amb un missatge de Pau, Amor i Esperança.

Posteriorment, els scouts i les guies la distribueixen per parròquies, llars particulars, hospitals, residències d’ancians, presons i altres associacions dels seus respectius pobles i ciutats.

A Espanya cada any, ens preparem per a acollir a la nostra casa la Llum de la Pau de Betlem amb una sèrie de materials que ens acosten al sentit del Nadal.