PEDRO TAMARIT, NOU PRESIDENT DEL PATRONAT DE LA FUNDACIÓ SCOUT SANT JORDI

Amb el compromís de sempre i la il·lusió més forta que mai, el Patronat de la Fundació Scout Sant Jordi ha renovat el seu Equip Directiu per al proper trienni, seguint les disposicions estatutàries, per tal d’enfrontar els reptes que planteja l’activitat fundacional i continuar donant el suport a l’escoltisme al territori de la Comunitat Valenciana. En la reunió ordinària celebrada ahir, 25 d’octubre de 2018 a la nit, als locals de l’A.E. L’Om, de Picassent, el Patronat de la Fundació Scout Sant Jordi va aprovar per unanimitat el relleu del seu Equip Directiu per al trienni 2018-2021, al capdavant del qual està el nostre patró Pedro Tamarit. Com a Vicepresident continua Joan Carles Cuenca. També repetix com a Secretària Montse Albiñana. Tan sols es produeix el relleu, per raons personals de Miquel Selfa, en el cas de la tresoreria que assumeix ara Pep Mollà i incorporant-se a aquest Equip Directiu Juli Gómez. Causen baixa com a patrones Mate Navarro, Encar Mafé i Vicent Vidal – dels quals ens acomiadem agraïnt-los la seva impagable dedicació al servei de l’escoltisme valencià- i donem la benvinguda per que s’hi incorporen Fer Pascual, per la FEV, i Ivan Guimerá, pel MEV. Paco Celda, fins aleshores President, va agraïr molt el pas dendavant de Pedro i el seu compromís amb l’escoltisme, així com la tasca dels seus col·laboradors en l’Equip Directiu i la seva persistència al front de les diferents àrees, que assegura la continuitat dels treballs encetats.Pedro, al seu torn, també va reconèixer la feina de l’Equip eixint, i la del seu President, en una época molt difícil per a la Fundació, i que ha acabat, tanmateix, amb bona cosa d’èxits. Tot seguit, va establir els objectius del Patronat i també es constituïren les comissions de treball de la Ronda Solar, que treballaran de valent per a donar-los compliment.
Paco Celda, President 2015-2018 i Pedro Tamarit, President 2018-2021
Bona cacera i llargues llunes!