NOUS REFUGIS ALS CENTRES SCOUTS

Comença la RS/2018-19

Ja esteu programant les vostres activitats d’Agrupament/Kraal/Comitè? Potser podria interessar-vos

La Fundació Scout Sant Jordi posa a l’abast de l’escoltisme els nous refugis del Centre Scout Casa Oráa i del Centre Scout Serra Calderona, on podreu gaudir de totes les comoditats d’un allotjament per a les vostres eixides a la Natura.

Després d’un intens treball de rehabilitació i d’acondicionament, el nou refugi a Casa Oráa ofereix un lloc a cobert de les inclemències de l’oratge de tardor i hivern per a dormir fins a 50/60 persones amb lliteres de fusta ecològica correguda.

Igualment, al Centre Scout Serra Calderona podreu comprovar les noves comoditats del refugi, en les mateixes condicions de confort i sostenibilitat, amb una cabuda máxima de 20 persones, que s’hi poden afegir a les places de la casa principal.

Aprofiteu ara que esteu fent el calendari d’activitats per consultar disponibilitat i condicions al nostre site centro-scout.com i comprovareu què una acampada a Casa Oráa o a La Calderona son més divertides i còmodes.