Llançament Ronda Solar 2018-19

 

El Patronat de la Fundació Scout Sant Jordi: Novetats

El Patronat de la Fundació Scout Sant Jordi ha gaudit d’unes jornades de treball i reflexió al Centre Scout Casa Oráa (Moixent) els dies 14-15 de setembre de 2018 per tal d’enllestir la Ronda Solar 2018-19.
Amb un nivell d’assistència quasi perfecte, en tot cas més que satisfactori, i amb la presència de representants de la FEV i del MEV, vàrem tindre una jornada lúdica-festiva el divendres 14, amb un magnífic “sopar dels pobles” i bona cosa de viandes i altres.

Com és habitual, la vetlada es va allargar entre cançons scouts i similars fins que arribà el moment d’acomiadar-nos pensant en la matinada i la jornada de treball de l’endemà.

El dissabte de bon matí s’hi incorporaren els membres del Patronat que no pogueren pujar abans i estiguérem tots plegats fins a l’hora de dinar raonant sobre la situació econòmica de la Fundació (no us heud’amoïnar, la cosa va raonablement bé), sobre assumptes generals de funcionament de la Fundació i del Patronat i sobre les relacions diplomàtiques entre la Fundació i els òrgans del moviment actiu.

Paco Celda i Pedro Tamarit

Acabarem per preparar les Comissions de Treball que es faran càrrec de les tasques de “Instal·lacions/Scouts del Món”, “Comunicació“, “Creixement“, “Mixta FSSJ-FEV/Comités d’Agrupament/60 Aniversari MEV”.

La jornada acabà, com no podia ser d’altra manera, amb un magnífic “arròs alacantí” preparar pel patró i mestre cuiner Toni Amo.