Camp de treball al Centre Scout La Calderona

moreria-9

El Centre Scout La Calderona et troba a faltar

La Fundació Scout Sant Jordi convoca, per als dies 14 i 15 d’abril, i 12 i 13 de maig, ambdós camps de treball al Centre Scout La Calderona, el nostre primer Centre Scout.

Encara no coneixes el Centre Scout La Calderona? O ja el coneixes i tú també el trobes a faltar?

CENTRE_SCOUT_LA_CALDERONA

El Centre Scout La Calderona, enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona, al paratge dit “La Moreria” -molt prop del Coll de la Moreria-, al terme municipal de Serra (València) és una instal·lació que posa la Fundació al servei de l’escoltisme valencià com a refugi de muntanya, per fer activitats a la natura i forma part del nostre imaginari col·lectiu com a escoltas, com a part del “Recorregut de les Fonts” i de la pròpia Serra.

fiesta

Vine’t-en i farem festa i servici!

Els camps de treball tenen com a objectius instrumentals el manteniment i millora de les instal·lacions i la silvicultura, però també és una ocasió magnífica per a promoure la convivència entre escoltes i d’aquestos amb els membres de la Fundació i el seu Patronat. Treballarem de valent, però també farem festa, animacions, cantarem i ballarem.

Vine’t-en i forma part d’una experiència única de retrobament amb treballs tradicionals dins d’un indret encisador i en el millor ambient scout possible

Els treballs programats abarquen una molt ampla varietat professional: Electricitat, lampisteria, obra de paleta, fusteria, transport, pintura, neteja… en tots els nivells: des del mestre lampister fins a l’aprenent d’electricista. Així doncs, ens calen moltes mans per a dur a terme el projecte i comptem amb tots vosaltres.

Quant a la silvicultura, els treballs inclouen la tala d’arbres, la poda, la neteja de processionària, neteja de camins, etc. També per a això ens calen mans i braços forts. De xics i xiques, és clar!

Consulta condicions i fes la teva reserva! Places limitades.

Les opcions que teniu:

Vindre dissabte i diumenge, només dissabte o només diumenge, segons vos convinga, els dos caps de setmana o només el primer o el segon. Totes son, però, necessàries, car el treball és molt, després d’un hivern de pluges i neus.

Poseu-vos en contacte amb la Fundació via e-mail: fundacio@fundaciosantjordi.com, per tal d’informar-vos de les condicions (allotjament, desdijunis, esmorssars, dinars, berenars, sopars) i fer les vostres reserves el més aviat possible, per tal d’organitzar els equips de treball i tota la intendència i logística per a estar el més comfortablement possible.