tarjeta créditoJa tens la teva targeta Scout de Caixa Popular?

Una eina de gestió econòmica tant personal com de l’agrupament, alhora que una formula perfecta per a ajudar a l’escoltisme:

Fruit del conveni de col·laboració entre la Fundació Sant Jordi i Caixa Popular, s’ha creat la Targeta “Col.labora” dirigida als Voluntaris, Amics, Col·laboradors i Entitats agrupades en esta Fundació, per mitjà de la qual Caixa Popular cedirà la totalitat dels ingressos obtinguts per l’ús de les targetes en compres.

Es tracta d’una targeta de crèdit marca VISA, que serà operativa en tots aquells establiments a nivell mundial que accepten aquest sistema de pagament.

Les targetes estaran dotades de la tecnologia CONTACLESS incorporant els sistemes de seguretat requerits per a aquest tipus de productes.

El titular de la targeta podrà domiciliar els pagaments de la mateixa en la seua entitat habitual.

logo_caixapopular_ruralvia

“La targeta Scout de la Fundació Sant Jordi és el resultat del compromís de Caixa Popular en el seu entorn, donant suport als valor que contribueixen a millorar la societat valenciana i el benestar de les persones. Cada volta que pagues amb la targeta Scout Caixa Popular cedeix els ingressos que li genera a la Fundació Sant Jordi.

Amb 40 anys d’història, Caixa Popular és la principal entitat financera valenciana que sembre s’ha mantes al costat dels Scouts.”